Drupal

Drupal is een opensource-contentmanagementsysteem (CMS) en contentmanagementframework (CMF), ontwikkeld in de programmeertaal PHP en uitgebracht onder de GPL. Drupal wordt gebruikt om websites en weblogs te beheren.

Drupal draait op de besturingssystemen Windows, macOS, Linux en op elk ander platform dat de webserver Apache, IIS of Nginx en PHP ondersteunt. Omdat Drupal een database nodig heeft om inhoud en instellingen op te slaan, is toegang tot een database zoals MySQL of PostgreSQL nodig. Een uitgebreide beschrijving van de systeemvereisten is beschikbaar op de Drupal website.

Drupal Belgiƫ

Morethanthemes

Wie een mooie website wil maken, moet gebruik kunnen maken van mooie "thema's". Morethanthemes is een uitstekende "provider" van dergelijke thema's. Intussen maken meer dan 500.000 websites gebruik van morethanthemes.

Combell

Combell is onze provider. Voor onze websites maken we gebruik van hun geavanceerde servers voor de hosting van deze sites. Ook is Combell onze provider voor de domeinnamen en emailhosting. Zoals Combell zegt: go big online!