Be Sited! werd meer dan twintig jaar geleden opgericht door vier vrienden met veel zin in het ontwerpen van websites.
Intussen blijven van deze vier vrienden nog twee over. Maar de goesting is er nog steeds, ook al doen we dit in bijberoep.

Het internet is in die twintig jaar natuurlijk bijzonder sterk en snel geƫvolueerd. Van het zelf bedenken van een "uiterlijk" en het zelf schrijven van de code in html en later .asp (PHP hebben we toen aan ons laten voorbijgaan) is al lang geen sprake meer. Zoals alle webontwikkelaars maken we reeds enige tijd gebruik van een zogenaamd Content Management System if CMS. In ons geval is dat Drupal, wellicht ook het meest geavanceerde CMS ter wereld (zelfs de site van het Witte Huis is gemaakt in Drupal.).

Daardoor is website tegenwoordig een bijzonder complexe aangelegenheid. Anderzijds is het ook een stuk eenvoudiger omdat nu geen tijd meer moet worden gestoken in het bedenken van een "design" (daarvoor zijn talloze "templates" beschikbaar, bijvoorbeeld bij MORE THAN (just) THEMES) en het schrijven van code (maar het "debuggen" blijft!).

Complexer en eenvoudiger: het kan inderdaad allebei samen. Hoe dan ook, bent u hierbij uitgenodigd om eens rond te kijken op deze site en op de door ons ontwikkelde sites. En vragen stellen staat altijd vrij. Want zoals gezegd, de passie blijft.