Blogs

Nieuws!

Binnen enkele weken starten we met de verkoop van onze overgebleven stock. Voor spotprijzen zal u hier terecht kunnen voor kleine randapparatuur zoals inktcartridges en muizen.
​Hou deze website goed in het oog want de voorraad is beperkt!

​Intussen willen we ook nog eens van de gelegenheid gebruik maken om ons project www.westerlo.info te promoten. Bent u inwoner van Westerlo of zelfstandig ondernemer? Schrijf u dan in op deze website, vervolledig uw profiel en geniet van talloze voordelen!

Portfolio nu volledig

Onze portfolio werd intussen vervolledigd zodat u er een compleet overzicht aantreft van onze websites. Al deze websites werden gemaakt in Drupal. In sommige gevallen werd gebruik gemaakt van de standaard template voorzien in Drupal. In de meeste gevallen werd echter gebruik gemaakt van een andere template of theme.  

Sla uw slag in hardware!

Aangezien hardware niet langer een kerntaak is, starten we weldra met de verkoop van onze stock. Het assortiment is uitgebreid: adapters, modems, inkt, keyboards, ipods, externe geheugens, muizen, mybooks en veel meer. En dit alles uiteraard aan zeer lage prijzen. Sla binnenkort uw slag! Kom regelmatig terug voor meer informatie.

Nieuwe website & nieuwe start

Welkom op de nieuwe website van Be Sited! Niet alleen de website is vernieuwd, we gaan ook terug naar onze core business: webdesign in de ruimste betekenis van het woord. Door deze doorgedreven specialisatie kunnen we u in de toekomst nog beter bedienen. Dat betekent niet dat u hier niet meer terecht kan voor eventuele hardware-aankopen of voor hulp bij al uw computergerelateerde problemen. Maar deze activiteiten behoren niet langer tot onze hoofdopdracht.